Partnerek

Kérje ajánlatunkat

Köszönjük érdeklődését.
captcha
Újratöltés

Színpadtechnika

Megosztás

Szükség esetén, partnereinken keresztül a rendezvénynek megfelelő méretű színpadot és színpadfedést is tudunk biztosítani.

Színpad

Jelenleg professzionális gyári alumínium (2×1 méteres), TÜV vizsgás színpadelemekből, rövid idő alatt összeállítható, csúszásmentes, vízálló felületű, kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható színpaddal dolgozunk. Lehetőség van 30 cm és 150 cm között, a magasság igény szerinti beállítására, szintezésre. Minden elem 750kg/m2 terhelhetőségű, így szinte bármilyen produkciót képes kiszolgálni. Fekete kasír oldalszoknya és lépcsőfeljáró tartozik hozzá.

Beton, füves, homokos, kavicsos, földes terület esetén egyaránt gond nélkül használható.

Tökéletesen alkalmas koncert, divatbemutató kifutó, táncbemutató, gyermekműsor, falunap, városnap, fesztivál lebonyolításához, mobil szabadtéri vagy beltéri színpad, pódium, dobogó, emelvény, szerepének betöltésére. Tekintve, hogy 2m×1m elemek alkotják, így nem kötött az elrendezés, kialakítható „T” alakú kifutó, vagy egyéb forma is.

Kisebb koncertek esetén 48 m2 (8m X 6m), nagyobb koncert, rendezvény esetén 80m2 (10m X 8m)színpadot ajánlunk.
Igény esetén mind a két mérethez tartozik megfelelő színpadfedés.

 

Színpadfedés

Szabadtéri rendezvény napjainkban már elképzelhetetlen színpadfedés nélkül. A fedés megvédi a színpadi produkciót és a technikai eszközöket a naptól és az esőtől, azaz az időjárás viszontagságaitól. Elhelyezhető rajta fénytechnika, vizuáltechnika (például kivetítő fal) valamint irányított hangrendszer is. A fedés megbízható és biztonságos Tomcat négypontos alumínium traverz elemekből áll össze.

Rendezvényére mindig az Őn szempontjainak legmegfelelőbb megoldást kínáljuk. A fedés és a színpad építését és bontását szakképzett szakemberek végzik, minden esetben a biztonságot szem előtt tartva.
A színpadtechnikai elemek az előírás szerinti TÜV minősítéssel rendelkeznek.