Partnerek

Kérje ajánlatunkat

Köszönjük érdeklődését.
captcha
Újratöltés

Rendezvényhangosítás

Megosztás

A Döme Sound Club & Stage Technique és társvállalkozása a Tasi Team Hangtechnika lassan, már két évtizede foglalkozik rendezvénytechnikai szolgáltatással, hangosítással, kűl- és beltéri színpadi produkciók, disco-k hang és fénytechnikai kivitelezésével. Technikai eszközparkunkat folyamatosan bővítjük, hogy minél szélesebb körben meg tudjunk felelni a megrendelőink elvárásainak, akár egyszerre több helyszínen is. Igény szerint megrendelőink részére színpadot és színpadfedést is biztosítunk.

Az általunk telepített és üzemeltetett professzionális hang-, fény-, és színpadtechnikai berendezések, az előírásoknak megfelelően, érvényes érintésvédelmi jegyzőkönyvvel, CE és TÜV minősítéssel rendelkeznek, melyek oldalunkról letölthetők, ill. kérésre mellékeljük megrendelőinknek.

Az általunk használt technikai eszközök listája a „Technika” menüpont alatt tekinthető meg.

Munkatársaink magasan képzettek, elektro-technikusi végzettséggel, több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek az üzemeltetett rendszereket maximálisan ismerik, a rendezvényeken felmerülő műszaki kihívásokat, problémákat gyorsan és szakszerűen orvosolják.

Célunk a rendezvények igényes hang és fénytechnikai kivitelezése, legyen szó akár egy házibuliról, céges vagy privát rendezvényről, lakodalmi szertartásról vagy több ezer fős koncertről.

Vállaljuk:

- Színpadi produkciók (élő és playback fellépések, koncertek, divatbemutatók, szépségversenyek) kűl- és beltéri hang és fénytechnikai kivitelezését.

- Önkormányzati rendezvények (falunapok, városi napok, fesztiválok, búcsúk) hangosítását.

- Iskolai rendezvények (évnyitók, évzárók, ballagások, bankettek, sportesemények, iskolai disco-k) hangosításának lebonyolítását.

- Céges rendezvények (konferenciák, gyűlések, fogadások, stb.) hangosítási feladatait.

- Magán rendezvények (esküvői szertartások és ceremóniák, legénybúcsúk, leánybúcsúk, születésnapi bulik, házibulik) hangosítását.

- Vendéglátóhelyeken tartott alkalmi rendezvények, disco-k, party-k teljes hang-, fény-, discotechnikai eszközeinek biztosítását, báltermek, lakodalmak hangulatvilágításának kivitelezését.

 

Reméljük hamarosan Önt is megrendelőink sorában üdvözölhetjük és segítségére lehetünk rendezvényszervezői munkájában.