Bemutatkozás

Megosztás

A Döme Sound Hangtechnika vállalkozásról

Lassan, már húsz éve foglalkozunk disco-k, party-k szervezésével, rendezvénytechnikai szolgáltatással, hangosítással, fénytechnikai kivitelezéssel. Kezdetben csak disco-k hang és fénytechnikai lebonyolítását végeztük. Eszközparkunk folyamatos fejlesztése révén már vállaljuk önkormányzati-, iskolai-, céges-, privát-, sportrendezvények, ünnepségek, divat- és termékbemutatók, házibulik, bálok, egyéb produkciók kül- és beltéri hangosítását és világosítását. Igény szerint partnereink révén színpadot és színpadfedést is biztosítunk.

Szolgáltatásaink az alábbi fő csoportokra bonthatók:

- Disco, Retro Disco, Party szervezés, lebonyolítás
- Esküvői DJ szolgáltatás
- Rendezvényhangosítás
- Színpadtechnikai szolgáltatás
- Audio-, videotechnikai, informatikai eszközök telepítése, szervizelése

Szolgáltatásainkról részletesen a „Szolgáltatások” menüpont alatt tájékozódhat.

Munkatársaink magasan képzettek, elektro-technikusi végzettséggel, több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek az üzemeltetett rendszereket maximálisan ismerik, az esetlegesen felmerülő műszaki problémákat gyorsan és szakszerűen hárítják el. Az általunk telepített és üzemeltetett professzionális berendezések, az előírásoknak megfelelően, érvényes érintésvédelmi jegyzőkönyvvel, CE és TÜV minősítéssel rendelkeznek, melyek oldalunkról letölthetők, ill. kérésre mellékeljük megrendelőinknek.

Az általunk használt technikai eszközök listája a teljesség igénye nélkül a „Technika” menüpont alatt tekinthető meg.

Célunk a rendezvények igényes hang és fénytechnikai kivitelezése, legyen szó akár egy iskolai buliról, akár céges vagy privát rendezvényről, lakodalmi szertartásról vagy több ezer fős koncertről.
Reméljük hamarosan Önt is megrendelőink sorában üdvözölhetjük és segítségére lehetünk rendezvényszervezői munkájában.

A szolgáltatásaink árai rugalmasak, a végösszeg a megrendelő által tervezett keretösszeghez, elképzeléshez és igényekhez igazodik, amelyekről személyes megbeszélés alapján egyeztetünk. Egyedi árajánlatért kérjük, keressen elérhetőségeinken!

Ne feledje, professzionális technikával és szakképzett technikus stábbal fél sikert lehet elérni, a többi az előadóművészen és a produkción múlik!

Várjuk szíves érdeklődését, megrendelését.

 

Dömök Sándor

vállalkozó
 

Kérje ajánlatunkat

Köszönjük érdeklődését.
captcha
Újratöltés